Agenda

3 november 2023: NBK in Utrecht

Op 3 november doen we weer mee met de Nederlands Brassband Kampioenschappen in Utrecht. Voor het eerst onder leiding van onze dirigent Jochem Hoekstra. Komt u ons aanmoedigen? Het is in TivoliVredenburg.

9 december 2023: Afsluiting totaal muzikaal!

De brassbands uit Dantumadiel – Excelsior Driesum-Wouterswoude, Soli Deo Gloria Rinsumageest en Ere Zij God Damwoude – willen voor jeugdleden van de muziekkorpsen en andere jonge muzikanten uit de gemeente een jeugdband oprichten. Dit om ervoor te zorgen dat jeugdleden, die nog niet bij een groot orkest zitten, plezier in muziek blijven houden. De basis van het orkest, o.l.v. dirigente Lieke Klaver, vormen koper- en slagwerkinstrumenten. Uitbreiding met andere instrumenten is mogelijk, want samen muziek maken motiveert en geeft energie!

 

Voor wie: alle kinderen vanaf 8 jaar die langer dan een halfjaar op muziekles zitten.

Wanneer: de repetities zijn vanaf oktober tot en met december. Aan het eind van deze periode willen we het project graag afsluiten met een slotconcert op 9 december. Mocht het project een succes zijn, dan krijgt ‘Totaal Muzikaal!’ een vervolg. De repetities zijn op de vrijdagmiddag van 16.45 – 17.30.

Waar: Alle repetities en het concert vinden plaats in MFC De Beijer, Rinsumageest.

Aanmelden: kan tot 18 september.

Deelname is geheel gratis.

https://www.cultuurcentrumdewaldsang.nl/totaal-muzikaal-zoekt-leden/

25 december 2023: Wakker worden met EZG

Het is een echte traditie, wakker worden met EZG op kerstochtend! We starten rond 5:30u en trekken door Damwâld en Broeksterwâld.

26 december 2023: Kerst in de sporthal

Elk jaar wordt op 2e kerstdag een interkerkelijke kerstviering georganiseerd. Wij mogen al jaren ons steentje hieraan bijdragen!

30 decembert 2023: Oliebollen!

Meer info volgt!

13 januari 2024: Nieuwjaarsconcert

Meer info volgt!

13 april 2024: Gouden Spikerfestival

Meer info volgt!